Oikeudellinen huomautus | Valokuvaaja Oulu
Valokuvaaja Oulu

Oikeudellinen huomautus


Tätä verkkosivustoa tuottaa ja ylläpitää yksityishenkilö, päätarkoituksenaan sananvapauden ja tekijänoikeuden toteuttaminen.

Tekijä pyrkii antamaan oikeaa ja virheetöntä tietoa, muttei kuitenkaan ota vastuuta sivuston tietojen oikeellisuudesta tai ajantasaisuudesta. Kaikkea tietoa ei ole tarkistettu, vaan perustuvat omaan kokemukseen, näkemykseen tai tulkintaan.

Sivusto saattaa sisältää linkkejä ulkoisiin verkkosivustoihin, joiden turvallisuudesta tämän sivuston ylläpitäjä ei voi ottaa vastuuta. Kun käytät internettiä, huolehdi laitteesi ja tietoliikenteesi tietoturvasta.

Käyttäjistä ei kerätä muuta tietoa, kuin mitä palveluntarjoajan tuottama palvelinten käyttäjätilasto tuottaa. Käytännössä tiedoista näkee esim. käyttöjärjestelmän, käytetyn verkko-operaattorin yms. yleistä tilastotietoa.

Tämän verkkosivuston kaikki immateriaalioikeudet omistaa Marko Kelhä, mukaan lukien (mutta rajoittumatta niihin) sivustolla julkaistu materiaali sekä kaikki sivuston sisältämät asiakirjat, tiedostot, tekstit, kuvat ja grafiikat, ellei asiayhteydessä ole toisin mainittu.

Verkkosivuston sisältö on tekijänoikeuslain suojaamaa ja tekijä pidättää itsellään kaikki oikeudet, joten mitään sivustolla ilmoitettua tai julkaistua ei tule pitää luvan tai minkään muunlaisen oikeuden myöntämisenä.


Valokuvausehdot

Valokuvaaja

Yhteydenotot


Copyright Marko Kelhä


Oikeudellinen huomautus