Oikeudellinen huomautus

Valokuvaus | Oulu

Oikeudellinen huomautus


Vastuuvapauslauseke


Tämä on yksityishenkilön ylläpitämä verkkosivusto, jonka päätehtävä on toteuttaa yksilön sananvapautta. Sivuston tekijä pyrkii antamaan oikeaa ja virheetöntä tietoa, mutta ei kuitenkaan ota vastuuta sivuston tiedoista. Kaikki tieto on yksityishenkilön omaan kokemukseen, näkemykseen tai tulkintaan perustuvaa, eikä perustu tieteellisiin tutkimuksiin tai sisällä viittauksia sellaisiin.

Ulkoisten linkkien vastuuvapauslauseke


Sivusto saattaa sisältää linkkejä muihin verkkosivustoihin, joista tämän sivuston ylläpitäjä ei voi ottaa vastuuta. Jokaisen sivuston ylläpitäjä vastaa omista sivustoistaan.

Yksityisyydensuoja


Sivusto ei kerää vierailijoista muuta tietoa, kuin mitä palveluntarjoajan tuottama käyttäjätilasto tuottaa, käytännössä näistä tiedoista näkee esim. käyttöjärjestelmän, operaattorin yms. yleistä tilastotietoa.

Sivustolla julkaistaviin valokuviin sovelletaan sananvapauden perusoikeuksia, jonka mukaan jokaisella henkilöllä on oikeus kuvata ja tallentaa ympärillämme tapahtuvia asioita ja ilmiöitä, huomioiden tietyt laissa olevat rajoitukset. Myös kuvien julkaisuissa huomioidaan lait, sekä yksityisyyden suoja, mikä on esim. lapsella suurempi ja julkisuuden henkilöllä pienempi, kuin muilla.

Tekijänoikeusilmoitus


Tekijänoikeudet omistaa Marko Kelhä, jollei asiayhteydessä toisin mainita. Kaikki oikeudet pidätetään.
Copyright Marko Kelhä
All rights reserved

Sivustokartta

Oikeudellinen huomautus