Oikeudellinen huomautusSivustokartta

Oikeudellinen huomautus


Vastuuvapauslauseke


Tämä on yksityishenkilön ylläpitämä verkkosivusto, jonka päätehtävä on toteuttaa yksilön sananvapautta. Sivuston tekijä pyrkii antamaan oikeaa ja virheetöntä tietoa, mutta ei kuitenkaan ota vastuuta sivuston tietojen oikeellisuudesta tai ajantasaisuudesta. Kaikki tieto on yksityishenkilön omaan kokemukseen, näkemykseen tai tulkintaan perustuvaa, eikä perustu välttämättä tieteellisiin tutkimuksiin tai sisällä viittauksia sellaisiin.

Ulkoiset linkit


Sivusto saattaa sisältää linkkejä muihin verkkosivustoihin, vaikka tätä pyritään välttämään, sen aiheuttaman ylläpitotyön vuoksi. Jokaisen sivuston ylläpitäjä vastaa omien sivustojensa sisällöstä, joten tämän sivuston ylläpitäjä ei voi ottaa vastuuta siitä, jos linkkien takana oleva sivusto on vaikka hakkeroitu ja joudut linkin perusteella ties mihin. Kun käytät internettiä, niin huolehdithan myös käyttämäsi laitteen tietoturvasta.

Yksityisyydensuoja


Sivusto ei kerää vierailijoista muuta tietoa, kuin mitä palveluntarjoajan tuottama käyttäjätilasto tuottaa. Käytännössä näistä tiedoista näkee esim. käyttöjärjestelmän, operaattorin yms. yleistä tilastotietoa.

Tekijänoikeusilmoitus


Kaiken sisällön tekijänoikeudet omistaa Marko Kelhä, jollei asiayhteydessä toisin mainita. Kaikki oikeudet pidätetään.


Copyright Marko KelhäSivustokartta

Oikeudellinen huomautus